Het is een cliché, maar wel waar. Het startte met een onverwachte vraag...

Ondanks aanwezige haalbaarheidsstudies waaruit bleek dat er een markt was voor een nieuwe vrijetijdsbestemming, was een investeerder er niet zeker van dat dit de juiste beslissing was. Zij waren er niet van overtuigd dat het voorgestelde concept geschikt was voor de markt en vroegen om advies.

Zij bleken niet de enige belegger te zijn welke met deze uitdaging te maken had. Anderen worstelden hier ook mee. Ook zij waren op zoek naar het juiste evenwicht tussen creativiteit en het business model en hadden vragen over gebiedsontwikkeling, gast management en de gastvrijheid. 

TDAC werd opgericht.

In alles wat we doen hebben we als uitgangspunt: "het vinden van de balans tussen creativiteit, hospitality en het business model". Ondertussen mogen we vele ontwikkelaars, overheden en attractie eigenaren tot onze klantenkring benoemen.

Onze diensten zijn gebaseerd op kennis die wij hebben opgebouwd in meer dan 25 jaar ervaring in verschillende (uitvoerende) rollen binnen de attracties en toerisme industrie over de hele wereld. Ons team is uitgegroeid tot absolute professionals met een lange staat van dienst, die allen begrijpen dat bij het ontwikkelen van een toeristische attractie er één belangrijke factor leidend is: de gast. Met verschillende achtergronden benaderen onze teamleden (toeristische) attracties vanuit het gast perspectief, met als resultaat prachtige en waardevolle discussies over harde cijfers, emoties en gevoel met als uiteindelijk doel de balans te vinden naar succes!

Door onze jarenlange ervaring en de vele projecten over de hele wereld waarin wij hebben mogen meewerken begrijpen we als geen ander dat dergelijke projecten veel expertise vereisen en we weten dat wij zelf niet alle kennis in huis hebben. Maar binnen ons netwerk weten we wel waar we deze gespecialiseerde kennis kunnen halen. Wij beschikken over een uitgebreid wereldwijd netwerk binnen de vrijetijds- en horecabranche zodat we onze klanten optimaal kunnen bijstaan in hun complexe zakelijke beslissingen.