Leisure development City Concorde Mall

Inleiding:

City Concorde is een winkelcentrum in private eigendom in Luxemburg. Het winkelcentrum onderscheidt zich door zich vooral te richten op lokale merken en een relatief groot aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Dit geeft het een uniek en exclusief karakter waardoor het een van de meest bezochte winkelcentra in Luxemburg is.

In de visie van de eigenaar is City Concorde geen standaard winkelcentrum, maar een "Lifestyle Destination". Zijn doel is dat City Concorde een bestemming wordt waar mensen hun vrije tijd doorbrengen. In combinatie met Pleisureworld is TDAC gevraagd om een vrijetijdsontwikkelingsplan voor het winkelcentrum te maken. Dit plan moet de verblijfsduur van de gasten verlengen en specifieke doelgroepen aantrekken.

De aanpak:

Na onderzoek van de Luxemburgse markt, zowel door een bezoek aan Luxemburg als door desk research, ontwikkelden we verschillende scenario's voor de ontwikkeling van vrijetijdsactiviteiten in dit winkelcentrum, inclusief SWOT-matrices en doelgroepbeschrijvingen. Op basis van deze informatie werd een richting gekozen. Samen met een creatief bureau, Food and Beverage consultants en de architect van het winkelcentrum werd de richting vertaald in een visieplan. Dit plan is momenteel in ontwikkeling en zal in de zomer van 2024 geopend worden.

Klik voor meer informatie over onze adviesdiensten voor winkelcentra en vastgoed hier.