Ervaring telt! Met een team van adviseurs op het gebied van vrije tijd, attracties en toerisme met allemaal meer dan 25 jaar ervaring op Executive level in meer dan 100 collectieve vrijetijds- en toerismeprojecten over de hele wereld, richten we ons op het creëren van de juiste gast ervaring within our clients’ projects. The result is a positive impact on the Return on Investment of these investors and operators and/or an impact on tourism numbers in cities or regions

Gebaseerd op deze lange ervaring beseffen we als geen ander dat een leisure project opzetten of een bestaand project draaiend houden niet eenvoudig is. Vele factoren dienen te worden overwogen, besluiten dienen te worden gemaakt en elementen in balans te worden gebracht:

  • Balanceren tussen budget en creativiteit.
  • Balanceren tussen milieu en ontwikkeling.
  • Balanceren tussen de ultieme droom en rendement.
  • Balanceren tussen marktverwachting en je hoofd boven het maaiveld uitsteken.
  • Balanceren tussen educatie en fun.
  • Balanceren tussen gasten en medewerkers.
  • Balanceren tussen een succesvol concept kopiëren of iets totaal unieks ontwikkelen.
  • En vele andere uitdagingen...

Het succes van elke attractie, toeristische bestemming of vrijetijdsproject is de perfecte kunst van het in evenwicht brengen tussen vele factoren. TDAC begeleidt u in het van een eerste idee tot opening opnieuw de balans vinden in een bestaande operatie.

Tourist Destination & Attractions Consultancy (TDAC) bestaat uit zeer ervaren consultants, welke hun ervaring hebben opgedaan op directie niveau bij wereldberoemde attracties, ontwerpbureaus, themaparken en Brand Centers. De diverse samenstelling van ons team garandeert een holistische aanpak welke nodig is om succesvolle projecten te kunnen creëren. Als externe experts analyseren we verschillende cases, we stellen scenario's voor en brengen alle parameters in evenwicht om uiteindelijk de optimale oplossing en business case te bereiken. Wij begeleiden uw ontwerp- en operationele teams gedurende de implementatie. Met onze klanten werken we toe naar de perfecte balans om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.