City Concorde Mall, Leisure ontwikkeling

Inleiding:

City Concorde is a privately owned shopping centre in Luxembourg. The shopping centre distinguishes itself by focusing mainly on local brands and a relatively large offer of food and beverage outlets. This gives it a unique and exclusive character which makes it one of the most visited malls in Luxembourg.

In de visie van de eigenaar is City Concorde geen standaard winkelcentrum, maar een "Lifestyle Destination". Zijn doel is dat City Concorde een bestemming wordt waar mensen hun vrije tijd doorbrengen. TDAC is gevraagd om in combinatie met Pleisureworld een visie te ontwikkelen om leisure toe te voegen, de verblijfsduur te verhogen en specifieke doelgroepen aan te trekken.

De aanpak:

Na onderzoek van de Luxemburgse markt, zowel via een bezoek aan Luxemburg als via deskresearch hebben we een visie ontwikkeld met verschillende scenario's, inclusief SWOT-matrices en doelgroepbeschrijvingen. Op basis van deze informatie werd een richting gekozen. Deze visie wordt momenteel ontwikkeld onder toezicht van TDAC.