Bart Dohmen

Since the start of his career Bart has been active in the high-end Themed Entertainment world and has worked on many projects in many different executive roles. As an engineer Bart entered the leisure world from the technical side but got really attracted by the multidisciplinary site of the visitor attraction world. After earning a Master Degree at NIMBAS/Bradford university, Bart joined the Executive team of BRC Imagination Arts and became responsible for the European office. In this role Bart was working on projects as as the make-over of Heineken Experience, the EU pavilion at EXPO 2015, 24hr of Le Mans vistor center, World Food Center, Freej Theme Park Dubai, Floriade World fair 2012, and many other brand-center, museum and theme park projects in Europe and the Middle East

Bart heeft verschillende prijzen gewonnen met de projecten waar hij aan heeft gewerkt. Om er een paar te noemen: THEA Award, AV Award en de Exhibitor EXPO Award.

Als veteraan op het gebied van Visitor Experience wordt Bart regelmatig gevraagd als spreker op internationale evenementen. Zo stond hij onder meer op het podium van MIPIM, MAPIC, ISE, AHIC Dubai, DEAL, ICSC, IAAPA en TEA. Al op jonge leeftijd werd Bart erkend voor zijn talent en werd hij voorzitter van het bestuur van de internationale vrijetijdsconferentie TILE in 2005. Hij werd vele malen geïnterviewd voor de industrie tijdschriften en recentelijk is Bart begonnen met het schrijven van zijn eigen artikelen.

Coen Bertens

Coen Bertens heeft meer dan 23 jaar ervaring bij de Efteling.

De eerste 10 jaar werkte Coen als controller. Tijdens deze 10 jaar heeft hij zijn post-graduate master in finance behaald. Na 10 jaar stapte hij over naar Operations. Eerst als Parkmanager, later als adjunct-directeur. De laatste 8 jaar van zijn carrière bij de Efteling was Coen lid van de Raad van Bestuur van de Efteling. De eerste 4 jaar als bestuurslid was Coen als COO verantwoordelijk voor de exploitatie van het attractiepark en alle hotel- en bungalowpark accommodaties. De laatste 4 jaar gaf hij leiding aan het themapark en was hij verantwoordelijk voor 2.300 medewerkers.

Gedurende zijn carrière heeft Coen diverse awards mogen ontvangen:

– THEA award voor darkride Symbolica

– Brass Ring award voor Polles Keuken restaurant

– Meest gastvrije bedrijf van Nederland

Coen is erg trots op het feit dat in de periode 2014-2019 onder zijn leiding het aantal gasten in de Efteling is gestegen van 4,4 miljoen naar 5,2 miljoen per jaar, terwijl de wachttijden bij de attracties met 7% zijn gedaald. 

Coen is regularly attending and speaking at international leisure events around the globe.

Peter van Wijk

Met jaren ervaring in de fitness- en voedingsindustrie, switchte Peter in 2012 van carrière en begon in de vrijetijdsindustrie, gericht op de indoor vrijetijdssector bij de Monkey Town Group, als interim baan.

Na de eerste successen trad Peter op een meer permanente basis toe tot de Monkey Town Group en werd verantwoordelijk gehouden voor de uitbreiding en bedrijfsontwikkeling. In de daarop volgende jaren van 2012-2016 opende Peter succesvol meer dan 30 locaties en was verantwoordelijk voor de uitbreiding, financiering en (operationele) training van deze nieuwe locaties.

In 2017 richtte Peter het bedrijf "24Indoor" op, een internationaal indoor leisure scale-up platform dat investeert in de indoor leisure sector en nam de merken Monkey Town over, een groep met meer dan 55 FEC's (family Entertainment Centers) en Streetjump, een groep van meer dan 10 trampolineparken en biedt dagelijkse recreatieve activiteiten voor meer dan 6.000.000 bezoekers per jaar.

In de loop der jaren heeft Peter een organisatie opgebouwd van meer dan 65 parken (zowel eigen parken als franchise) in 3 landen: Nederland, Zwitserland en Duitsland. De gehele organisatie telt meer dan 2000 medewerkers. In 2022 is 24Indoor nog steeds één van de snelst groeiende bedrijven in de indoor leisure sector in Europa, met een uitbreidingscapaciteit van tussen de 8 en 12 succesvolle locaties per jaar, door middel van buy and build strategie.

Peter is gespecialiseerd in de sectoren FEC's, indoor speeltuinen en trampolineparken en wordt vaak gevraagd voor advies door leveranciers in de vrijetijdsindustrie, verhuurders en (startende) ondernemers voor discussies zoals: M&A, Business development, Pricing modelling, bezoekersgedrag, afweging investering vs omzet, uitbreidingsvraagstukken en de financiering van projecten door heel Europa.